Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nestala 18. studenog

Užas u Slavonskom Brodu: Par ženu pozvao u auto pa je ubili, određen im istražni zatvor

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu su u subotu ispitani 60-godišnjakinja i 62-godišnjak te je doneseno rješenje o provođenju istrage zbog sumnje da su počinili ubojstvo. Određen im je jednomjesečni istražni zatvor.

 Županijsko državno odvjetništvo sumnjiči ženu i muškarca da su, po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se žena sastala s 47-godišnjom ženom. Nakon toga su obje otišle do parkiranog vozila u kojem ih je čekao okrivljeni 62-godišnjak nakon čega su se zajedno odvezli na još neutvrđeno mjesto na kojem su je ubili. Način i točno mjesto ubojstva još uvijek nisu utvrđeni, a nema ni tijela žrtve. 

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Svađa zbog tambure - 1 Pukla žica Svađa između Grada i udruge dovela do bizarne situacije: "Mi ne tražimo radna mjesta, mi radna mjesta imamo"

Identitet ubijene žene nije objavljen, no neslužbeno se spominje 47-godišnja žena iz Sibinja koja je nestala 18. studenog iz Slavonskog Broda iz Šampareve ulice u društvu ženske osobe. Policija je do bračnog para došla istražujući njezin nestanak.

Okrivljenica se sastala sa žrtvom i pozvala je u vozilo u kojem je bio okrivljenik, a nakon toga uputili su se na zasada neutvrđeno mjesto i ubili je na zasada neutvrđeni način.

Sudac istrage je paru okrivljenom za ubojstvo odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene