Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolesni nasilnik

UŽAS U METKOVIĆU Silovao i ubio 75-godišnju susjedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
M.G. (75) pronađena je mrtva u svom stanu u Metkoviću. Silovao i ubio ju je susjed V.M. (53).

Mira Galić, 75-godišnja starica koja je pronađena mrtva u svom stanu u Hercegovačkoj ulici u Metkoviću silovana i ubijena, pokazala je kriminalistička istraga. Silovao i ubio ju je susjed 53 godišnji Vice Musulin koji je otprije poznat policiji po počinjenim kaznenim dijelima, javlja Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Mrtvo tijelo starice u njezinom su domu, trošnoj kući kod graničnog prijelaza, jučer pronašli djelatnici hitne medicinske pomoći, koju je pozvala rodbina nakon što im se starica, koja je inače sama živjela, nije javlja na telefon.

Na mrtvom tijelu prvotno nisu uočeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt. Međutim, nakon provedene obdukcije utvrđeno je da nema tragova rana po tijelu nesretne žene pa je smrt nastupila najvjerojatnije uslijed šoka.

HLADNOKRVNI MONSTRUM Zatočio turistkinju pa je tjednima bičevao i silovao

Glasnogovornica PU Dubrovačko-neretvanske, Marija Gjenero kazala je da je u tijeku kriminalistička obrada slučaja te da više od toga ne može reći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene