Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jezivo

Užas u Londonu: Tijelo muškarca nestalog prije 10 godina pronađeno u zamrzivaču!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo Roya Biggsa, starijeg muškarca kojem se gubi svaki trag prije 10 godina, pronađeno je u zamrzivaču napuštene londonske pivnice, potvrdila je britanska policija.

Građevinski radnici su pronašli tijelo u listopadu 2021., međutim identitet preminule osobe potvrđen je tek danas. Identifikacija je napravljena korištenjem zubnih nalaza preminulog, na temelju kojih su istražitelji potvrdili da se radi o posmrtnim ostacima nestalog penzionera Roya Biggsa, kojem se gubi svaki trag početkom 2012.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

"Pretpostavljamo da je tijelo vjerojatno provelo nekoliko godina u tom zamrzivaču", potvrdio je za New York Post glavni inspektor londonske gradske policije, Kelly Allen. Policija vjeruje da je Roy imao oko 70 godina kada je preminuo.

Pročitajte i ovo Smiljana Srnec Odluka u roku od mjesec dana Završeno ročište za slučaj škrinja. Odvjetnik: "Smiljana je uhićena samo zato što je tada bila u kući. Vjeruje da će se vratiti svojoj djeci"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna skrivao i ostatak tijela Jeziv slučaj: Rođakinja muškarcu pozvala policiju, on ih odveo do zamrzivača i iz njega izvadio - ljudsku glavu

Nalazi posmrtno obavljene obdukcije nisu uspjeli utvrditi točan uzrok smrti. Istražitelji su objavili Royevu sliku u nadi da će uspjeti pronaći nekoga od njegovih poznanika ili rodbine.

"Ako uspijemo pronaći nekoga tko ga je poznavao, moći ćemo stvoriti sliku o njegovu životu i navikama, ali i o tome kada je zadnji put viđen. Nije bitno ako ste bili poznanici ili dugogodišnji prijatelji, bilo kakva informacija može se pokazati presudnom", rekao je Allen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene