Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brutalno iživljavanje

Horor kod Zagreba: Cipelarili mladića na cesti, odveli ga u šumu i prijetili da će ga ubiti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvojica muškaraca kod Vrbovca brutalno su tukla 23-godišnjaka i prijetila mu da će ga ubiti.

Policija je uhitila dvojicu muškaraca koji su kod Vrbovečke Dubrave napali i premlatili mladića (23), oteli ga, tukli u autu, a potom mu prijetili da će ga ubiti u šumi. 

Sumnja se da su 16. svibnja ove godine oko 21:30 u Vrbovečkoj Dubravi došli do automobila u kojem je sjedio njihov 23-godišnji poznanik, nakon čega ga je 32-godišnjak izvukao iz auta, a onda je počelo cipelarenje. 

Pročitajte i ovo Noćni klub u Biogradu - 1 Dvije osobe privedene FOTO Zaštitar umro nakon tučnjave: "Smirivao je dvojicu mladića i samo se srušio". Ravnatelj bolnice: "Imao je ozljede"

Zajedno s 26-godišnjakom tukao ga je dok je ležao na zemlji. Potom su ga ugurali u svoje vozilo, kojim je upravljao 26-godišnjak, dok je 32-godišnjak u stražnjem dijelu vozila nastavio šakama udarati žrtvu. Odvezli su se do šume u blizini Dragičevca, izvukli 23-godišnjaka iz vozila i nastavili ga udarati rukama i nogama.

Nasilje se niti tada nije prekinulo, već su ga pritisnuli uz stablo, a onda ga je osumnjičeni 32-godišnjak započeo gušiti te mu prijetiti da će ga ubiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija U smjeru Zagreba Tragedija na autocesti: Motorom se zabio u privremenu signalizaciju i poginuo

Potom su ga opet ugurali u vozilo, odvezli na područje Grabika i izbacili na ulicu. 

Po provedenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

PU zagrebačka navodi da su muškarci od 32 i 26 godina osumnjičeni za protupravno oduzimanje slobode i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju, dok se sumnja da je 32-godišnjak sam počinio i jedno kazneno djelo prijetnje. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene