Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok smrti

Uz obalu Mure pronađeno tijelo muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo muškarca srednjih godina pronađeno je u vodi uz desnu obalu rijeke Mure, a obdukcijom će se utvrditi uzrok smrti.

Tijelo su jučer u jutarnjim satima pronašli policijski službenici koji su čamcem plovili rijekom Murom, nizvodno od glavnog graničnog kamena B-17, uz desnu obalu rijeke Mure.

Obdukcija tijela izvršena je na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec kojom nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti. Prilikom obdukcije izuzet je biološki materijal u svrhu identifikacije.

Pročitajte i ovo Rijeka Kupa - 1 Na granici sa Slovenijom U rijeci Kupi pronađeno tijelo nepoznatog muškarca Spašavanje na vodi Nestali kupač? Policija i HGSS iz rijeke Mure izvukli tijelo muškarca

>> U Muri kod Kotoribe pronađen leš

Jedino je utvrđeno da je riječ o muškoj osobi starosti između 30 i 40 godina, jače tjelesne građe, visine oko 185 cm, koji je proćelav i tamnije kratke kose te brade starosti nekoliko dana.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene