Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodna akcija 'Tara'

Uhićenja, pretresi i zapljene po Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK u suradnji s policijom provodi opsežnu operativnu akciju pod nazivom 'Tara' na području cijele Hrvatske, priopćeno je iz Ravnateljstva policije. Uhićeno je nekoliko desetaka osoba.

'U ranim jutarnjim satima na području 11 policijskih uprava u Republici Hravtskoj započela je operativna akcija 'Tara', usmjerena prema organiziranim skupinama koje se bave krijumčarenjem osoba iz više zemalja ishodišta u zemlje Europske unije. Spomenuta akcija, sa čijim pripremama se započelo koncem 2008. godine, ima međunarodni karakter i u nju su uključene policije i nadležna odvjetništva u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Austriji, a u Republici Hrvatskoj provodi se u suradnji i koordinaciji s USKOK-om', javila je policija.

Pročitajte i ovo Kazna za parkiranje Pula 15 eura Bizaran slučaj u Puli: Županijski tužitelj pod istragom zbog kazne za parkiranje Državno odvjetništvo Republike Hrvatske - 2 Zlouporaba položaja i ovlasti USKOK pokrenuo istragu protiv zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu

Uhićeno nekoliko desetaka osoba

'Nad osobama koje se tijekom današnjeg dana uhićene provode se kriminalističke obrade, a u tijeku je i veći broj pretraga obiteljskih kuća, stanova, vozila i dr', stoji u priopćenju koje potpisuje načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec. Doznajemo da je u dosadašnjem tijeku akcije uhićeno nekoliko desetaka osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene