Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjiva smrt trudnice u Osijeku

Umrla u devetom mjesecu trudnoće, dijete spašeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
41-godišnja trudnica iz Belog Manastira umrla je u devetom mjesecu trudnoće u osječkoj bolnici, pod timom ginekologa, koji je prije dvije godine bio osumnjičen za smrt trudnice.

Nevjenčani suprug dovezao ju je jer se žalila na krvarenje i bolove u trbuhu. Liječnici su je uputili na snimanje srca, zatim joj je pozlilo te je umrla sat vremena kasnije. Liječnici su Carskim rezom uspijeli spasiti dijete. Dežurni liječnici bili su ginekolozi, navodno tim koji je prije dvije godine osumnjičen za smrt trudnice.

Pročitajte i ovo Policajac ubio trudnicu na parkiralištu pokušala je pobjeći VIDEO Policajac ubio trudnicu (21) na parkiralištu. Posljednje riječi bile su joj: "Hoćeš li me upucati?" Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

Jedan član tog tima, prema pisanju Večernjeg lista,  tada je nepravomoćno osuđen na 11 mjeseci zatvora. Tri dana ranije nesretna preminula žena bila je na kontroli kod svoje liječnice i sve je bilo u redu. Ovo je već treća sumnjiva smrt trudnice u osječkoj bolnici u zadnjih pet godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene