Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenut postupak deportacije

Uhvaćeno šest ilegalnih imigranata iz područja Azije i Afrike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićena su državljani Iraka, Maroka i Alžira te još tri Afganistanca.

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, u dva slučaja zatečeno je i uhićeno šest stranaca u nezakonitom prelasku državne granice, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska. U Županji, u Zagrebačkoj ulici, zatečena su i uhićena trojica državljana Iraka, Maroka i Alžira, a na području Lipovca, u blizini graničnog prijelaza Bajakovo, južno od autoceste Zagreb - Lipovac 15-tak minuta iza ponoći zatečena su i uhićena trojica državljana Afganistana.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata"

Provedenim prekršajnim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene