Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhvaćeni tijekom primopredaje kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka je policija uhvatila petoricu preprodavača droge s kilogramom kokaina prokrijumčarena iz zapadne Europe, vrijedna oko 750 tisuća kuna.

Policija je danas izvijestila da je trojicu preprodavača uhvatila u subotu ujutro u Maksimiru u trenutku primopredaje 1042 grama kokaina, a dvojicu u ugostiteljskom objektu blizu maksimirskog stadiona.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Svi su nakon kriminalističke obrade sprovedeni u Istražni centar zagrebačkoga Županijskog suda.

U osumnjičenoj skupini preprodavača su dvojica srbijanskih državljana u dobi od 43 i 54 godine i trojica hrvatskih državljana u dobi od 35, 36 i 55 godina.

U policiji kažu da su srbijanski državljani u zapadnoj Europi nabavljali veće količine kokaina koji su preko Slovenije krijumčarili u Hrvatsku, a zadaća njihovih suradnika u Hrvatskoj bila je pronaći kupce u Hrvatskoj.

Zaplijenjeni kokain na zagrebačkom narkotržištu u "veleprodaji" doseže vrijednost 300 tisuća kuna, no prodajom "na ulici" čak oko 750 tisuća kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene