Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manipulirali mehanizmom

Uhvaćeni na djelu: Trojac varao na ruletu, ukupno 'zaradili' 84.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica dovitljivih kockara i prevaranata umalo su se obogatili, ali su uhvaćeni kako varaju na stolu za rulet u jednom zagrebačkom casinu.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističku obradu trojice muškaraca koje se sumnjiči da su počinili dva kaznena djela prijevare u casinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nesreća u zagrebu Krš i lom u Branimirovoj: Automobilom se zaletio u tramvajsku stanicu, vozač prevezen u bolnicu Blokiran dio Branimirove ulice u Zagrebu (Foto: dnevnik.hr) - 4 Blokada Branimirove ulice Policija se oglasila o drami u Zagrebu: Muškarac (57) prijetio da će se ubiti, u kući ga pronašli mrtvog

Radi se o 35-godišnjaku, 41-godišnjaku i 29-godišnjaku, koje policija sumnjiči da su 14. listopada, u jutarnjim satima došli u automat klub na Branimirovoj ulici u Zagrebu, sjeli za stol elektronskog ruleta te manipulirali ruletom.

>> NAORUŽANI RAZBOJNICI upali u casino: Dvojicu uhvatila policija

Policija sumnja kako su naizmjenično, svatko od osumnjičenih, jedan dio posebno izrađenog predmeta ugurali u okvir ruleta, u prostor kupole cilindra, dok su drugi dio koji je ostao izvan kupole vidljiv na stolu prekrili šalom, kako bi ga sakrili od nadzornih kamera i osoblja automat kluba, izvijestio je PUZ.

Uz pomoć tog predmeta usmjeravali bi kuglice na željene brojeve, na koje su prethodno uplaćivali novac i na taj način ostvarili ukupni dobitak od 49.834 kuna koji im je istog dana isplaćen na blagajni automat kluba.

Osumnjičeni su i da su 4. studenog oko 23:30 sati došli u automat klub na Branimirovoj, gdje su na isti način manipulirali ruletom i ostvarili ukupni dobitak u iznosu od 34.314 kuna. Prije nego što su završili sa igrom i podigli dobiveni iznos, uočili su ih djelatnici automat kluba i prijavili sve policiji te ih zadržali do dolaska policajaca.

Sva trojica osumnjičenih nalaze se u pritvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene