Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradili kaznene prijave

Uhvaćeni krijumčari migranata kod Karlovca: U autu su ih vozili petoricu, u kombiju čak njih 20

Ilustracija
Ilustracija Foto: Denis Jerkovic / CROPIX
Karlovački policajci proveli su krim istragu nad trojicom muškaraca u dobi od 30, 37 i 40 godina. Osumnjičeni su za krijumčarenje migranata kroz Hrvatsku.

Policajci su u srijedu u Tušiloviću zaustavili automobil bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnji državljanin BiH.

Na suvozačevom mjestu je sjedio 30-godišnji državljanin Rusije. U vozilu su prevozili pet stranih državljana.

Pročitajte i ovo Skrivao više od osam kilograma droge - 3 KAZNENA PRIJAVA Pao 40-godišnji diler iz Travnog: U stanu mu pronašli više od osam kilograma droge

Na području općine Cetingrad u srijedu su policajci svjetlosnim i zvučnim signalima pokušali zaustaviti kombi austrijskih registarskih oznaka, ali se vozač dao u bijeg.

Nakon nekog vremena je pobjegao iz kombija u šumu. Policajci su ga pronašli i uhitili.

Utvrđeno je da se radi o 40-godišnjem državljaninu Litve. U kombiju je prevozio 20 stranih državljana iz Turske i Iraka. Oni su ilegalno ušli u Hrvatsku i zatražili azil.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena krim istraga Cure detalji strave u Petrinji: Došao je u obiteljsku kuću i ubio 45-godišnju ženu

Osumnjičeni za krijumčarenje migranata su kazneno prijavljeni. Uz to, 40-godišnjak iz Litve je vozio kombi s nepripadajućim registarskim oznakama pa će i zbog toga biti kazneno prijavljen. Slijedi mu kazna i zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene