Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen 52-godišnjak

Uhvaćen diler sa 300 grama kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je planirao preprodati 300 grama kokaina, koji bi na ulici vrijedio više od 150 tisuća kuna, šibenska policija uhitila je 52-godišnjaka kod kojega je i pronašla ilegalni 'bijeli prah'.

Načelnik policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić najavio je za sutra u 10 sati konferenciju za medije, a pretpostavlja se kako će policija tada dati detalje istrage ovog slučaja.

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Županijsko državno odvjetništvo objavilo je na svojim internetskim stranicama da je još u subotu ispitalo 52-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Navode da je 300 grama kokaina policija od njega zaplijenila dan ranije, u petak 19. srpnja. No, u službenom priopćenju se ne navode nikakve okolnosti uhićenja kao ni gdje je droga pronađena.

>> Pećinski ljudi slikarije po spiljama crtali su DROGIRANI?!

"Nakon ispitivanja osumnjičenika, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora te je sudac istrage, nakon održanog ročišta, taj prijedlog odobrio zbog opasnosti od ponavljanja djela i odredio jamstvo", kažu u državnom odvjetništvu.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene