Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

4 tablete za 200 kuna

Uhićeni dileri Viagre i Vege koji su se oglašavali u novinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićeni su zaradili kaznenu prijavu zbog nedozvoljene trgovine jer tablete za stimulaciju potencije mogu nabavljati isključivo ovlaštene agencije, a u ljekarnama se mogu dobiti isključivo na recept.

U Splitu su, čini se, vrlo tražene tablete za stimulaciju potencije. Službenici Odjela kriminaliteta PU Splitsko-dalmatinske u razmaku od samo dva dana uhitili su dvojicu preprodavača Vege i Viagre.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

U ulici Ruđera Boškovića na predjelu Split 3, policajci su u ponedjeljak zatekli 26-godišnjeg Ivana D. kod kojeg su pronašli 21 tabletu Vege. Dostavio mu ih je 32-godišnji Mario F. iz Zagreba. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je Ivan od 28. kolovoza do 31. prosinca prošle godine prodaju tableta za stimulaciju potencije oglašavao u Malom oglasniku . Pakovanje Vege s četiri tablete prodavao je po 200 kuna.

A jučer su policajci na Poljičkoj cesti zatekli u prodaji Viagre od 100 miligrama i Levitre od 20 miligrama 27-godišnjeg Antonia V. iz Bola na Braču. Pronašli su mu 40 tableta. Uhićeni su zaradili kaznenu prijavu zbog nedozvoljene trgovine jer tablete za stimulaciju potencije mogu nabavljati isključivo ovlaštene agencije. U ljekarnama se mogu dobiti samo na recept. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene