Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripadnici Teritorijalne obrane Dalja

Uhićena dvojica muškaraca zbog ratnog zločina nad civilima u Dalju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dalju su uhićeni 58-godišnji i 50-godišnji hrvatski državljani srpske nacionalnosti zbog sumnji da su 91. godine počinili ratni zločin nad civilnim stanovništvom.

Nakon okupacije, kao pripadnici Teritorijalne obrane Dalja, osumnjičenici su psihički i fizički zlostavljali, te prisilno zatvarali članove jedne hrvatske obitelji.

Pročitajte i ovo Policija traga za osumnjičenima za ratne zločine u Baranji kazneno prijavljeni Policija traga za osmoricom zbog ratnih zločina u Baranji: "Ozljeđivali su ih, nanosili im patnju i bol, neki su se pokušali ubiti" Nedaleko Zagreba otkriveno skladište s nekoliko tona ilegalnog duhana - 4 uhićena dvojica FOTO Kod Zagreba otkriveno skladište s gotovo osam tona ilegalnog duhana

Najstariju su kćer, tada 20-godišnju djevojku, silovali, a ostale članove obitelji prisilili da to gledaju. Protiv dvojice osumnjičenika osječko je državno odvjetništvo zatražilo istražni zatvor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene