Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen trojac

Žena nabavila šifru i ključ, a dva muškarca ukrali pola milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojac je do novca došao šifrom i ključem bankomata koji je nabavila 27-godišnjakinja.

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca i ženu koje terete da su sredinom svibnja iz bankomata u Samoboru ukrali preko pola milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Eksplozija bankomata u Vukomercu - 1 Očevid u tijeku Eksplozija u Zagrebu: Raznesen bankomat na istoku grada

Iako ih se tereti za krađu provaljivanjem trojac je do novca iz bankomata došao šifrom i ključem bankomata koji je, prema policijskim tvrdnjama, nabavila 27-godišnjakinja te ih je u dogovoru s osumnjičenim 47-godišnjakom predala trećem, 45-godišnjem članu skupine.

Policija sumnja se da je uhićeni trojac 13. svibnja između 3 i 3.30 sati došao do bankomata u Ulici kralja Petra Krešimira IV u Samoboru gdje je osumnjičena unijela šifru za otvaranje metalnih vrata sefa nakon čega su dvojica muškaraca iz bankomata izvukli spremnike u kojima se nalazilo 513.100 kuna.

Zagreb: Uhićen lažni humanitarac, 'prikupljao' novac za ugrožene u poplavama

Neslužbeno se doznaje da je 27-godišnjakinja od plijena dobila 50 tisuća kuna, dok su dvojica lopova podijelila ostatak.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podneseno je nadležnom državnom odvjetništvu, objavila je policija na službenoj internetskoj stranici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene