Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen osumnjičenik za ubojstvo Ruže Odobašić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičenik za teško ubojstvo 44-godišnje Ruže Odobašić, koja je usmrćena 17. siječnja u osječkom naselju Vladimira Nazora, sinoć je uhićen i nakon kriminalističke obrade bit će priveden istražnom sucu osječkoga Županijskoga suda, izvijestili su predstavnici osječko-baranjske Policijske uprave na današnjoj, izvanrednoj, konferenciji za novinare.

Riječ od 36-godišnjaku iz Donjih Andrijevaca, u Brodsko-posavskoj županiji, koji je tijekom dosadašnjeg ispitivanja priznao zločin, kazao je načelnik Odjela općeg kriminaliteta ove PU Josip Adrić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Muškarac svećenika Rafaja ubio zbog ljubomore! Slika nije dostupna Uhićen osumnjičenik za jučerašnju pucnjavu u Poreču

Dodao je kako su se osumnjičenik i žrtva poznavali, a prema
dosadašnjim saznanjima, motiv ubojstva je koristoljublje. Osumnjičeni je, nakon počinjenog ubojstva, iz stana žrtve otuđio manju količinu novca i dokumente.

Adrić je kazao da je osumnjičeni od ranije poznat policiji, jer je prijavljivan i osuđivan za kaznena djela iz područja imovinskog kriminaliteta te protiv časti i ugleda, a glasnogovornica PU Edita Roterbauer potvrdila je da je žrtva usmrćena na posebno okrutan način, s 33 uboda nožem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene