Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen 91-godišnjak zbog ubojstva nevjenčane supruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ubojstva nevjenčene supruge policija je privela 91-godišnjeg muškarca u istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu, izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare Krunoslav Borovec, načelnik Ureda načelnika zagrebačke policije.

Borovec je izjavio kako se ne sjeća da su u kriminalističkoj obradi zagrebački policajci imali tako starog osumnjičenika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Navodno regrutirao džihadiste Tko je Srbin kod kojeg je navodno živio osumnjičenik za napad na Berlin? Slika nije dostupna Na traženje Francuske MUP potvrdio da je jedan od osumnjičenih terorista 8. listopada prošao registraciju u Opatovcu

Kriminalističku obradu nad hrvatskim državljaninom rođenim 1915., policija provodi, zbog osnovane sumnje da je 16. siječnja u obiteljskoj kući u Ulici Dubrovička u naselju Harmica ubio suprugu rođenu 1951. s kojom je živio u vanbračnoj zajednici. Obradu su proveli policijski službenici iz Zaprešića u suradnji s djelatnicima Odjela općeg kriminaliteta.

Kako tvrdi Borovec, policija osnovano sumnja da je toga dana u prijepodnevnim satima uhićeni, u obiteljskoj kući, staklenom vazom više puta udario po glavi nevjenčanu suprugu te joj nanio više ozlijeda glave od kojih je preminula. Nakon toga položio ju je na krevet i obrisao tragove krvi s poda.

Osumnjičenik je, pokušao dovesti u zabludu policiju, izjavivši kako je pala s tavana gospodarske zgrade, međutim, obdukcijom je utvrđeno da je žena umrla nasilnom smrću.

Na osnovi tragova na mjestu događaja i obdukcijskog nalaza policija je zaključila da se radi o kaznenom djelu, a ne nesretnom slučaju te je nakon kriminalističke obrade osumnjičenik priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Borovec je rekao da je do ubojstva došlo najvjerojatnije nakon svađe, jer su i susjedi 91-godišnjaka opisali kao vrlo naglu i svadljivu osobu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene