Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudesno preživio

Ugrizao ga poskok, cijelu noć nije potražio pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinskog instruktora joge kod Vrsara je ugrizao poskok, a on je cijelu noć proveo u agoniji, prije nego li je pozvao prijatelja u pomoć.

Nesretnog je 51-godišnjeg Yuriya Motsara, tijekom penjanja na sportskom penjalištu u Limskom kanalu na Punta Šimiji, još u srijedu navečer ugrizao poskok, no on je pomoć pozvao tek u četvrtak oko 8.30 ujutro.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici

'Bilo je strašno. Već izmoren, nazvao me oko 7 sati i rekao mi na talijanskom: 'Pomozi mi, jedna kobra me ugrizla'. Imali smo veliku sreću što smo ga pronašli, budući je šuma Kontija jako velika. On nam je telefonom govorio kojim je puteljcima išao. Kada smo ga našli već mu je ruka bila crna i bio je skoro bez svijesti', ispričao je za Novi list Denis Mofradin, Motsarov prijatelj.

>> Preživio dvostruki ugriz poskoka
>> Tunel Sveti Rok opsjedaju poskoci
>> Ugrizao ga poskok: 'Od sada po šparoge na tržnicu'

'Našli smo Ukrajinca kako leži na leđima. Odmah sam nazvao policiju, pa su uskoro ondje stigli i hitna pomoć i vatrogasci i doveli ga do medicinske ekipe. Bio je pri svijesti kada su mu liječnici dali serum', dodao je lovočuvar Ivan Klarić, s kojim je Mofardin krenuo u potragu za Ukrajincem.

Motsar je do penjališta prvi išao biciklom te potom pješke, a čim se počeo penjati, zmija ga je ugrizla za prst. Čitavu noć, Motsar je pokušavao pomoći sam sebi, no iscrpljen, ujutro je pozvao Mofradina i zatražio ga za pomoć, gotovo na rubu svijesti. Njegovo stanje sada je stabilno i on se nalazi u pulskoj bolnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene