Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sekunde ga dijelile od smrti

Preživio dvostruki ugriz poskoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
49-godišnji Marko iz Vrpolja kod Knina, preživio je dvostruki ugriz poskoka.

Marko je u protekli petak u komi dovezen u bolnicu, no sada je u stabilnom stanju i izvan je životne opasnosti, piše Slobodna Dalmacija. 49-godišnjak je ispričao kako se nezgoda dogodila na Dinari, gdje je vodio stado ovaca. Otišao je do kamene kućice da se pripremi za noćenje, a na vratima je spazio poskoka.

Pročitajte i ovo Urušavanje planine Geolozi na terenu VIDEO U Austriji se urušio planinski vrh: Golemi komadi stijena nosili sve pred sobom Spašavanje slovenske državljanke u veljači ranije spašena s istog mjesta Tragičan kraj potrage: Slovenka pronađena mrtva u tunelu na planini

Prvo je zmiju pogodio kamenom, a zatim uhvatio granu i pokušao je otjerati. 'Poskok se omotao oko grane i brzinom munje me ugrizao za palac, pa tada za kažiprst', ispričao je Marko, a prenosi Slobodna Dalmacija. Marko je u pomoć pozvao prijatelje te je uslijedila dvosatna vožnja do bolnice. Marku su počeli oticati prsti, nadlanica i nadlaktica sve do ramena. U je bolnicu dovezen u kritičnom stanju, a liječnici tvrde da su ga sekunde dijelile od smrti.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene