Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka u Karlovcu

Udario staricu šakom u glavu i oteo joj torbicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija traga za mlađim muškarcem koji je opljačkao staricu.

Traga se za mlađim muškarcem koji je podmuklo u petak oko 21 sat dočekao 74-godišnjakinju ispred njezinog ulaza u stambenu zgradu u karlovačkoj četvrti Luščić te joj oteo torbicu s novcem i dokumentima, i to na način da ju je prethodno udario šakom u glavu. Starica je zadobila lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dolijala policiji Operirala po tramvajima: Krala novčanike na lukav način, a nakon svog podmuklog čina otišla bi u šoping Slika nije dostupna POLICIJA UPOZORAVA OZLIJEDIO I OPLJAČKAO STARICU Lažni policajac na prijevaru se domogao nekoliko desetaka tisuća kuna

Drugi je to kukavički čin napada na starije osobe u posljednjih nekoliko dana u Karlovcu. Podsjetimo da su nepoznati počinitelju u srijedu oko 5.30 sati sačekali 64-godišnjaka ispred njegova stana u četvrti Banija, stavili mu jastuk na glavu i flasterom začepili usta te mu priskrbili teške ozljede. Naposljetku su ga olakšali za 800 kuna, iako su susjedi tijekom razbojništva pozvali policiju, koja je primila kritike da nije ispravno reagirala. Navodno je došla pred zgradu i otišla nakon što se na njihove pozive u stan nitko nije odazivao. (VLM Agencija)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene