Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Popovači

Učenika poklopio nogometni gol, zadobio ozljede opasne po život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenik 8. razreda OŠ Viktor Milat u Popovači zadobio je ozljede opasne po život nakon što je jutros nešto iza 8 sati na satu tjelesnog odgoja na njega pao nogometni gol.

Dječaci su, doznajemo, u trenutku nesreće bili na školskom igralištu. 'Bio je to trenutak nepažnje, nesretan slučaj za vrijeme sata tjelesnog odgoja. Dječak se objesio na gol i on se pod njegovom težinom prevrnuo i pao na njega. Pozvali smo Hitnu pomoć i sad je u bolnici. Rekli su nam rekli da ima potres mozga, ali da je pri svijesti', kazala nam je profesorica Biserka Krivošić.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Ludbreg Nije životno ugrožen Nesreća u osnovnoj školi: Učenik pao s prvog kata Ilustracija Očevid u tijeku Muškarac pao sa skele i poginuo: Sletio je s osam metara na beton

Ozlijeđeni dječak (14) nalazi se u sisačkoj Općoj bolnici. Zadobio je lom lubanje što je okarakterizirano kao teška tjelesna ozljeda opasna po život. 'On je pri svijesti, no ne sjeća se samog događaja što je karakteristično za potres mozga. Napravljen mu je CT glave i ustanovili smo teške ozljede i kostiju glave i mozga', kazala je dr. Kristina Mikulić Engler.

Glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Iva Hranitelj kazala je kako se dječak izdvojio iz skupine učenika koja se zagrijavala i otišao do gola. Uhvatio se za konstrukciju koja je pala i ozlijedila ga. Policija je utvrdila da gol nije bio pričvršćen za tlo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene