Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUd donio rješenje o istrazi

Ubojica supruge i majke dobio mjesec dana pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac osječkoga Županijskog suda donio je rješenje o provođenju istrage protiv 61-godišnjega Vjekoslava Rebića, osumnjičenoga za dvostruko ubojstvo - svoje majke i supruge 9. kolovoza u Osijeku, izvijestio je danas taj sud.

Glasnogovornik osječkoga Županijskog suda Miroslav Rožac izjavio je da je osumnjičeniku određen jednomjesečni pritvor zbog posebno teških okolnosti u kojima je počinjeno kazneno djelo.

Dodao je kako je osumnjičenik tijekom ispitivanja priznao da je počinio kazneno djelo, ali se ne sjeća zbog čega je izbo svoje žrtve.

Osumnjičenoga 61-godišnjaka tereti se da je 9. kolovoza u Srijemskoj ulici u Osijeku s više uboda usmrtio svoju 85-godišnju majku Rozaliju i 57-godišnju suprugu Anku, nakon čega se sam prijavio policiji.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Bjelovaru - 4 Krvoproliće u Bjelovaru Što je u pozadini stravičnog zločina? Psihijatar: "Ako netko ima pištolj u sefu i ode po njega..."; Susjedi: "Prije nekoliko godina imali su probleme" Srna Bijuk - 1 Krvavi rasplet Opsadno stanje u malom prigradskom mjestu: "Ključan će biti iskaz žene koja se nalazi u bolnici"

Majku ubo sedam, suprugu šest puta

Obdukcijom je utvrđeno kako je 85-godišnja žrtva, osumnjičenikova majka, imala sedam ubodnih rana, od kojih je pet bilo u predjelu prsišta, a dvije su bile teške i opasne za život te je od njih i umrla.

Osumnjičenikova supruga imala je šest ubodnih rana, od kojih su dvije bile teške i opasne za život te je od njih i umrla. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene