Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protjeran iz države

Umag: Iz čista mira muškarac iz BiH udario Slovakinju u glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umaška je policija prekršajno prijavila 45-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine zbog drskog ponašanja, a potom ga je zbog nezakonitog boravka protjerala iz Republike Hrvatske.

Obalom Svetog Pelegrina u Umagu 4. kolovoza oko 12:40 sati s dječjim kolicima šetala je 40-godišnja slovačka državljanka kad je do nje došao 45-godišnjak te ju je, ničim izazvan, udario šakom u lice, objavila je Policijska uprava Istarske županije. Muškarac se udaljio s mjesta događaja, a ženi je pružena liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Policija traži pomoć građana U Zagrebu Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži i treba pomoć građana Slika nije dostupna Kupac iz noćnih mora VIDEO Odbila mu prodati cigarete, a on je udario šakom u glavu!

Utvrđeno je da je lakše ozlijeđena. Policijski službenici su ubrzo pronašli napadača te su protiv njega, radi drskog ponašanja, podnijeli optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru od dva dana. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da 45-godišnjak ima na snazi zabranu ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj do 2018. godine što znači da ovdje nezakonito boravi.

VIDEO Policajac izudarao ženu šakama jer nije poslušala njegov zahtjev da se zaustavi!

Policijski službenici stoga su državljanina Bosne i Hercegovine preuzeli po puštanju iz zatvora te su ga rješenjem Policijske postaje Umag protjerali na još pet godina, nakon čega su ga 7. kolovoza prepratili u Prihvatni centar za strance Ježevo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene