Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Zločin u Splitu: U stanu pronađen muškarac s više ubodnih rana, policija istražuje njegovu nevjenčanu suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je izvijestila da je u stanu u Splitu pronađena mrtva osoba.

Splitska policija je objavila da je oko 20:35 sati zaprimljena informacija da se u stanu u Splitu nalazi mrtva osoba. Naveli su da tijelu osobe postoje tragovi koji upućuju na kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Iračka TikTokerica Ghufran Sawadi Traže se ubojice Iračka tiktokerica ubijena ispred svoga doma: Strašnu likvidaciju snimile nadzorne kamere Ilustracija Nepristojni turisti Počela je sezona povraćanja i uriniranja po Splitu: "Znaju gdje mogu piti dok se ne osvijeste"

Pročitajte i ovo Ilustracija stradale i dvije policajke Otrovala prijateljicu, bivšeg dečka i još 10 ljudi: "Pozlilo joj je, samo se srušila i umrla"

Osoba koja se dovodi u svezu s događajem nalazi se u prostorijama policije te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje. O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo te slijedi vršenje očevida.

Po neslužbenim informacijama, ubijen je sredovječni muškarac, a smrtonosne ozljede nanijela mu je nevjenčana supruga. Žrtva ima više ubodnih rana, a navodno je zločinu prethodila svađa, piše Slobodna Dalmacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene