Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani uznemireni

Split: Nije isključeno ubojstvo muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noć nakon što je u središtu Splita pronađen mrtav 61-godišnjak te ozlijeđeni 64-godišnjak, policija nije priopćila pojedinosti pa se još ne zna je li riječ o slučajnoj smrti ili ubojstvu.

U splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi danas je novinarima kratko rečeno da su pronađeni prije 22 sata na adresi Domovinskog rata, kod kućnog broja 23. Uz stambenu zgradu ispod zida visokog oko tri metra pronađen je mrtav 61-godišnjak iz Splita, a pokraj njega ležao je pijan 64-godišnji Splićanin. Starijem muškarcu u splitskome Kliničkome bolničkom centru  utvrđene su lakše ozljede, većinom ogrebotine, doznaje se u bolnici.Na mjestu je obavljen očevid, koji je nastavljen i jutros. 

Neslužbeno doznajemo da su nije isključeno da se radi o ubojstvu. Naime, mrtav muškarac ima čudne ozljede, odnosno prijelome jagodičnih kostiju koje je nemoguće zadobiti padom. Neslužbeno se doznaje kako su se dvojica muškaraca posvađala, i to na mjestu na kojem se duže okupljaju lokalni alkoholičari. U jednom trenutku stariji muškarac pljusnuo je mlađeg, koji je pao i na mjestu ostao ležati mrtav. S obzirom na to da je 64-godišnjak bio poprilično pijan, izgubio je ravnotežu te je i sam pao ispod zida na dubinu od tri metra.

Na terenu se nalazi ekipa za očevide Policijske uprave splitsko-dalmatinske čiji bi djelatnici na osnovi dokaza pronađenih na terenu, te razgovora sa očevicima mogli doznati što je prethodilo smrti i ozljeđivanju dvojice muškaraca (Hina).

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene