Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sarvaš: Pištoljem presudio šogoru i prvom susjedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravično ubojstvo u Sarvašu, nedaleko od Osijeka. Mještane je, nekoliko minuta prije 19 sati, prestravio zvuk vatrenog oružja.

69-godišnji Stevo Orak, sa šest hitaca iz pištolja ubio je svojeg deset godina starijeg šogora i prvog susjeda, Stipu Perkovića. 

Pročitajte i ovo Slike stanara iskoristio povjerenje Pogledajte što je "susjed iz pakla" napravio na krovu zgrade, stanari očajni: "Drži tamo plinske boce, ispod curi voda, netko će nastradati" Ilustracija Ovaj njemu posjekao stabla Svađao se sa susjedom i potamanio mu kokoši: Sad ide u zatvor na šest mjeseci

Hladnokrvno ga je ustrijelio s prozora obiteljske kuće dok je nesretni Stipo šetao ulicom. Motivi zločina nisu poznati. Seljani kažu da su šogori više od 20 godina u svađi.

Godinama su si međusobno trovali kokoši i razbijali prozore. Ubojica je uhićen i priveden u Policijsku upravu na kriminalističku obradu. 

Puka je sreća što u ovom krvavom obračunu više nitko nije stradao jer se u trenutku zločina na ulici nalazilo nekoliko desetaka djece i starijih Sarvašana.

- Poznavali smo ih, doduše,ovog ubijenog nisam tako dobro, ali Oraka sam znala, zidao je ovdje kod nas, pomagao, imali smo dojam da se radi o mirnom čovjeku, rekla je jedna mještanka.

No, drugi mještani znaju više.

- Pa 20 godina ne pričaju i svađaju se, sad je očito kulminiralo, ali ne znam što je bilo, rekao je jedan suseljan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene