Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Preskupo' piće za turista

U Princessu od Amerikanca iznudili 10 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noćnom klubu Princess noćas oko 1 sat nepoznati su počinitelji, uz prijetnju pištoljem, izvršili nasilnu naplatu nad 29-godišnjim Amerikancem.

On je u klubu naručio piće, a u jednom trenutku mu se pridružila nepoznata djevojka koju je počastio pićem. Platio je račun, te je krenuo napustiti klub. U tom trenutku konobar mu je rekao da mora podmiriti dug od nekoliko tisuća kuna. Mladić je to odbio te je na poziv konobara krenuo s njim u stražnju prostoriju kako bi razjasnili situaciju, priopćila je PU zagrebačka..

Pročitajte i ovo Ilustracija U prisutnosti djeteta Muškarac priveden u Rovinju: Udarao po vratima i žrtvu ozlijedio elektrošokerom Slika nije dostupna Uhićeni konobari koji su od Talijana tražili 11.000 kuna za dva šampanjca

U jednom trenutku u prostoriju je ušlo nekoliko nepoznatih osoba kojim je mladić predao nekoliko stotina dolara. Jedan od nepoznatih muškaraca, uz prijetnju pištoljem, zatražio je od oštećenog da izvadi sav novac koji ima kod sebe što je on i učinio. Kada je oštećeni izvadio novac nepoznati muškarac mu ga je oteo iz ruke nakon čega je dozvolio oštećenom da napusti klub. Materijalna šteta iznosi više od deset tisuća kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene