Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Sesvete: U skladištu izgorio kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru skladiša tvrtke 'Niveto' nema ozlijeđenih, nastala veća materijalna šteta

Pročitajte i ovo Policija traži pljačkaša iz Sesveta Dobro ga pogledajte VIDEO Policija traži pomoć građana, ni traga drskom razbojniku: "Dajte da pogledam te zlatne lančiće" Pljačka u Sesvetama - 5 razbojništvo u Zagrebu FOTO/VIDEO Nove snimke pljačkaša iz Sesveta: Šokirani vlasnik moli za pomoć - "Pošpricao mi je oči, ništa nisam vidio"

U požaru montažnog skladišta tvrtke 'Niveto' u Sesvetama koji je izbio oko 14,40 sati i lokaliziran oko 16,30 sati, izgorjelo je jedno teretno vozilo a jedno je nagorilo, a nitko nije ozlijeđen doznaje se od zagrebačke policije.

Vatrogasci su još na terenu i gase vatru koja je zahvatila dvije metalne hale skladišta, u kojem su se, po prvim policijskim informacijama, uz dva kamiona nalazile i plastične cijevi.

Uzrok požara zasad nepoznat

U požaru nema ozlijeđenih, a procjenjuje se da je nastala veća materijalna šteta. Provođenje očevida koji bi trebao utvrditi veličinu štete i uzrok požara očekuje se u srijedu.

Skladište veličine 500 metara četvornih, nalazi se u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama, a u vlasništvu je tvrtke Niveto koja se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za bazene, vodene parkove i fontane. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene