Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen pljačkaš Fine

U pet razbojstava ukrao 650.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 52-godišnjeg razbojnika pod sumnjom da je od kraja lipnja, prijeteći pištoljem, opljačkao pet novčarskih ustanova, među kojima su poslovnice banaka, Fine i pošte iz kojih je ukrao ukupno 650.000 kuna.

Na njegovoj meti našle su se dvije poslovnice Privredne banke na Sigetju, dvije Finine poslovnice u Runjanskoj i jedna poslovnica Hrvatske pošte na Brestovju, rekao je na konferenciji za novinare načelnik sektora kriminalističke policije Marko Mikulić.

U jednom slučaju pljačka banke ostala je samo u pokušaju jer je razbojnik odustao od pljačke kad su zaposlenice pobjegle u prostoriju zaštićenu neprobojnim staklom. U većini slučajeva razbojnik je razoružavao zaštitare pa je osim novca sa sobom odnosio i njihove pištolje.

Policija je razbojnika uhvatila na osnovi snimaka videonadzora. Iako je u većini slučajeva bio maskiran, kamere su ga nakon izlaska uhvatile bez maske, rekao je Mikulić. (Hina)

Pročitajte i ovo Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada Praznik rada na Maksimiru Besplatni grah i štrukle FOTO Tisuće ljudi u Maksimiru: Pogledajte kako Zagrepčani slave Međunarodni praznik rada

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene