Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražuju se uzroci

Majka sedmero djece izgorjela u požaru kuće kod Lipika, sumnja se na nasilnu smrt, policija uhitila supruga

Požar, ilustracija (Foto: Pixell)
Požar, ilustracija (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Požar, ilustracija (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
Beživotno tijelo jedne osobe pronašla je u utorak policija u obiteljskoj kući u Marinovu Selu u sastavu Grada Lipika, koju je zahvatio požar.

Iz PU požeško-slavonske prvo su oko 14 sati kratko priopćili kako im je dojavljeno o požaru kuće na adresi Marinovo Selo 74 te da su policija i vatrogasci na terenu. Nešto prije 15 sati priopćili su kako su u toj kući pronašli jednu osobu koja ne daje znakove života.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Portal Pozega.eu prenosi, pozivajući se na naslužbene izvore, kako je u požaru izgorjela 49-godišnja majka sedmero djece te da je riječ o nasilnoj smrti, a počinitelj je u bijegu. Pozivajući se na isti izvor, navedeni portal prenosi kako se sumnja da je počinitelj ljubomorni suprug.

Nakon očevida trebale bi biti poznate okolnosti izbijanja požara i uzrok smrti ženske osobe.

Kako neslužbeno doznaje reporter Nove TV Dino Goleš, suprug preminule žene lociran je nakon što nitko nije mogao utvrditi gdje se nalazi. Bit će prepraćen u policijsku postaju i ispitan.

Kako je navečer javila Nikolina Janković, glasnogovornica PU požeško-slavonske, 54-godišnji muškarac je uhićen. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene