Tema: lipik

Gradonačelnik Lipika Javni interes ili interes aktualne lokalne vlasti? Gradonačelnik bi gradio vrtić na tuđoj zemlji, a djece koja bi išla u njega- nema!

Moguća sudbina stanovnika Lipika je gubitak okućnica, vrtova i voćnjaka, jer za izmjene urbanističkog plana nisu znali. Dvadesetak okućnica planira se prenamijeniti iz građevinskih u javne površine. Što bi značilo da Lipčani vlastitom zemljom više ne bi mogli slobodno raspolagati.

Gradonačelnik Osijeka o šteti nakon nevremena (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Šteta u Osijeku 20 mil.kn VELIKI PROBLEMI 'Vlada za cijelu godinu za elementarne nepogode izdvojila svega 20 milijuna kuna'

Osječani zbrajaju štete, gradonačelnik objavio kako se radi o iznosu između 15 i 20 milijuna kuna - upravo toliko je Vlada izdvojila za čitavu godinu za pokriće svih elementarnih nepogoda u cijeloj zemlji.

Stranica: 4 |  1 2 3 4 > >>
Stranica: 4 |  1 2 3 4 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se