Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Kninu razbijeno spomen-obilježje Domovinskom ratu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Šibensko-kninske županije "Tvrđava Knin" traži da se što prije otkriju i kazne počinitelji koji su razbili spomen-ploču Domovinskom ratu postavljenu pred ulazom u prostorije te udruge, izjavio je danas predsjednik Udruge Mladen Milošević.

Prije nego je razbijeno spomen-obilježje, što se dogodilo sinoć,
razbijena su prozorska stakla na prostorijama Udruge "Tvrđave Knin". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema dozvole? Inicijativa mladih traži ponovno postavljanje spomen-ploče za izbjeglice Slika nije dostupna Za poginule vatrogasce Kornati: Obiteljima predstavljene ideje za spomen-obilježje

Spomen-ploča je bila ograđena lancem i željeznim stupićima koji su počupani i porazbacani. Očevid je obavila šibensko-kninska Policijska uprava, a za počiniteljima se traga.

Milošević podsjeća kako je prije godinu dana pred Udrugom skinuta i pokidana hrvatska zastava, no ni do danas se ne zna počinitelj.

- Nekomu očito smeta što Udruga provodi programe i projekte zaštite svih domovinskih vrijednosti te dostojanstva Domovinskog rata, istaknuo je Milošević, dodavši kako su o najnovijem događaju obaviještena i hrvatska državna tijela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene