Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen vlasnik

U ilegalnom laboratoriju pronađeno 486 sadnica marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija otkrila je ilegalni laboratorij marihuane u kojem je pronašla 486 sadnica konoplje i vreću s četiri kilograma sirovog lišća konoplje.

Policija je prije dva dana uhitila 36-godišnjaka za kojeg je sumnjala da se bavi proizvodnjom i distribucijom marihuane, nakon čega je pretragom drvenog objekta u dvorištu njegove kuće pronašla ilegalni laboratoriji marihuane.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija Nakon pada dvojice dilera Sud predmete iz ilegalnog laboratorija marihuane podijelio fakultetu i školama: "Bit će im od koristi"

Sadnice konoplje u plastičnim posudama, vreća s oko četiri kilograma sirovog lišća konoplje i pripravci za uzgoj, održavanje i prihranjivanje biljaka pronađeni su u dvije prostorije prilagođene uzgoju konoplje s posebno instaliranim toplinskim, svjetlosnim i ventilacijskim uređajima.

Policija navodi da će se količinu i vrijednost zaplijenjene droge moći odrediti nakon sušenja i toksikološkog vještačenja.

Osumnjičeni 36-godišnjak policiji je dosad bio poznat zbog kaznenih djela s elementima nasilja, imovinskih delikata te sadnje i uzgoja stabljika konoplje. Jučer je odveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene