Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalnost nad životinjama

Iživljavanje na životinjama: Eksplozijom spreja ubili mačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
73-godišnji Zagrepčanin pronašao je sinoć u Dubravi ispred vlastite kuće uginulu mačku s ozljedama glave i razderanom utrobom, a pored nje nalazila se bočica spreja.

Naime, oko 21.25 u Sopničkoj ulici 73-godišnjak je začuo slabiju eksploziju. Izašao je na ulicu gdje ga je zatekao stravičan prizor izmrcvarene životinje.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Čeka se nalaz obdukcije Napadač na ženu u Makarskoj dobro poznat policiji: Pogledajte što je napravio nevjenčanoj supruzi Ilustracija slijedi kaznena prijava Užas kod Cetingrada! S balkona puškom pucao u magarce

>> Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet 

Događaj je odmah prijavio policiji te je Veterinarsko higijenski servis ubrzo uklonio ostatke, izvješćuje zagrebačka policija. Sumnja se u usmrćivanje mačke zapaljenjem spreja.

'Definitvno je riječ o iživljavanju nad životinjom, još nismo sigurni je li riječ o dječjoj gluposti ili je nešto ozbiljnije, no istraga je u tijeku', kazala nam je Jelena Bikić iz zagrebačke policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene