Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tunelima i Buzinu

Tri nesreće uzrokovale kilometarske kolone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tri prometne nesreće koje su se danas dogodile kod tunela Sveti Marko, u tunelu Mala Kapela te na zagrebačkoj zaobilaznici kod čvora Buzin, promet se odvija u višekilometarskim kolonama, javlja HAK.

Zbog lančanog sudara kod tunela Sveti Marko, na dionici autoceste Karlovac-Bosiljevo, u smjeru mora prometuje se otežano u koloni dugoj osam kilometara. Zbog saniranja prometne nesreće u tunelu Mala Kapela kolona vozila u smjeru mora duga je oko tri kilometra. Zbog lakše prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici kod čvora Buzin promet teče usporeno u koloni od oko pet kilometara u smjeru istoka.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid - 4 A tek je počelo Padaju rekordi, nema straha za sezonu: Najnovije brojke jačaju optimizam Dina Ćevid i Josip Mataija - 4 Edukacija ili represija? Produženi blagdanski vikend zavio je mnoge u crno: Kako promijeniti zastrašujuće brojke i je li sve na policiji?

Promet pojačan

Zbog prometne nesreće na dionici Jadranske magistrale između Sibinja i Klenovice u mjestu Kozica kod Senja, promet će povremeno biti prekidan. Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, kao i smjeru unutrašnjosti, te u Istri i na cestama duž jadranske obale, osobito na prilazima turističkih mjesta. Na naplatnim postajama Lučko i Demerje nema dužih čekanja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene