Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na cestama:

Oboren prošlogodišnji rekord Velikog petka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvati su krenuli na produženi vikend. Samo u protekla 24 sata u zemlju je ušlo više od 100 tisuća vozila s trostuko više putnika.

Vozila na Lučko neprestano stižu, no većih zastoja nema. Predviđa se da bi val prema moru trebao proći do 21 sat, a djelatnici kažu da je još u 17 sati oboren prošlogodišnji rekord Velikog petka od 21 tisuće vozila u danu. No problemi su nakon uključenja na autocestu. Problema s gustim prometom bilo je i u većim hrvatskim gradovima, trajektnim pristaništima i naravno na graničnim prijelazima.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci

Četiri kilometra ispred Karlovca dogodio se teži lančani sudar s nekoliko ozlijeđenih osoba prije nekoliko sati od tada je kolona narasla na 15 kilometara ali se sada smanjuje jer su automobili uklonjeni s autoceste. To je i najveća današnja gužva.

U posljednja 24 sata u Hrvatsku ušlo oko 100 tisuća vozila

Približavanje Uskrsa već tradicionalno donosi prve veće gužve na prometnicama diljem zemlje. Na ulasku u autocestu u posljednjih nekoliko sati iznimno gust promet. Za sada nema dužih čekanja, a val vozila trebao bi proći do 21 sat. Slično je i u ostatku zemlje. Gužvi ima po većim gradovima, na trajektnim pristaništima, a još od sinoć veliki broj vozila ulazi u zemlju. Samo u posljednja 24 sata ušlo je oko 100 tisuća vozila. Veliki broj njih je samo na proputovanju kroz našu zemlju i idu dalje prema istočnim zemljama, Srbiji, BiH, Bugarskoj, Rumunjskoj. Gužva je stoga i na izlazu iz zemlje Bajakovu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene