Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: 13 ozljeđenih u tramvaju broj 13 u 13 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkoj Vukovarskoj ulici na križanju sa Heinzlovom oko 13 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je tramvaj broj 13 iskočio iz tračnica. Liječničku pomoć zatražilo je 13 putnika tramvaja.

Tramvaj je iskočio iz tračnica i udario u metalni stup, doznaje se u zagrebačkoj policiji. 

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Zastoj u tramvajskim linijama Na terenu i policija Prometni kaos u Zagrebu, taksist upao u tračnice: Stvorile se velike gužve, dio tramvajskih linija bio u zastoju

Na mjestu nesreće putnici su pomagali jedni drugima, a ubrzo je stiglo i nekoliko vozila Hitne pomoći.

U policiji nemaju podataka o težini ozljeda stradalih, a još uvijek nije utvrđeno ni zašto je tramvaj broj 13, u kojemu je bilo više od 20 putnika, iskočio iz tračnica te prednjim dijelom udario u metalni stup ZET-ove električne mreže.

U nesreći je potpuno uništena kabina vozača koji je navodno najteže stradao, no to još službeno nije potvrđeno. U Klinici za traumatologiju u koju je primljen kažu da mu život nije u opasnosti.

Ozlijeđen je i biciklist na kojega je naletio automobil jer je vozač promatrao tramvajsku nesreću.

I dalje je u prekidu tramvajski promet Vukovarskom ulicom od križanja s Držićevom prema istoku. Upravo je na tom raskrižju prije dvije godine iz tračnica iskliznuo tramvaj i oštetio nekoliko automobila, telefonsku govornicu i kiosk, pri čemu je devet osoba lakše ozlijeđeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene