Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više osoba ozlijeđeno

Tragičan ishod prometne nesreće u Zagrebu: Dijete preminulo u bolnici od zadobivenih ozlijeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno dijete je preminulo od ozlijeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila na križanju Klaićeve i Kačićeve ulice u Zagrebu.

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u Zagrebu na križanju Klaićeve i Kačićeve ulice preminulo je jedno dijete, potvrđeno nam je u PU zagrebačkoj. 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

"Danas iza 13 sati, na raskrižju Klaićeve i Kačićeve dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je dijete, koje je nažalost oko 15 sati preminulo u bolnici", priopćila je policija.

Policija još nema informaciju o broju ozlijeđenih u ovoj nesreći i težini njihovih ozlijeda, a više bi se trebalo doznati nakon očevida koji je još uvijek u tijeku.

Prema neslužbenim informacijama u nesreći je više osoba ozlijeđeno. Neslužbeno se također može čuti da je dijete koje je smrtno stradalo imalo svega devet godina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene