Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA U ISTRI

Talijanska jahta prešla preko djevojke (16), tijelo pronađeno na obali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo žene u ronilačkom odijelu nađeno je danas na obali poluotoka Puntižela, a pretpostavlja se da je stradala pod motornom jahtom u Fažanskom kanalu.

Utvrđeno je da se radi o njemačkoj državljanki J.K., rođenoj 1998. godine, a nesreća se, prema izjavama očevidaca, dogodila danas nešto poslije 11 sati, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars"

Djelatnici pulske Kapetnije su na obali poluotoka Puntižela nasuprot otočića Kozada našli tijelo žene u ronilačkom odijelu. U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Istarske županije, kamo je prevezena, ustanovljeno je kako je Njemica preminula zbog teških i smrtonosnih ozljeda i amputacija dijelova tijela.

Istraga je stoga usmjerena prema motornoj jahti „Con Tici 1“ talijanske zastave, duljine 13,68 metara i snage pogonskoga stroja od 330 kW, u vlasništvu L.F. iz Italije, koja je bila u neposrednoj blizini.

Istražne radnje provode Županijsko državno odvjetništvo u Puli zajedno s djelatnicima pulske Kapetanije i službenicima Pomorske policije, navodi se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene