Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U obiteljskoj kući

Tragedija kod Osijeka: U eksploziji poginuli dječak (7) i 37-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očevid na mjestu eksplozije ručne bombe u kojoj su u Bijelom Brdu poginuli 37-godišnja majka i maloljetni sin završen je, ali će se sve okolnosti te tragedije utvrditi kriminalističkim istraživanjem, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi (PU).

Troje ozlijeđene djece, dva dječaka i jedna djevojčica, koji su prevezeni u osječki Klinički bolnički centar, (KBC) izvan su životne opasnosti, izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave Darijo Premec.

Pročitajte i ovo Eskplozija u vojnoj bazi u Kambodži Kambodžanska vojska VIDEO Eksplodiralo streljivo u vojnoj bazi, poginulo 20 vojnika: Manje eksplozije čule su se još sat vremena kasnije Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti"

Policijski službenici su završili očevid no potrebno je provesti dodatno istraživanje da bi se točno utvrdilo kako je eksplozivno sredstvo dospjelo u obiteljsku kuću i okolnosti u kojima se dogodila eksplozija, rekao je Premec Hini.

Dodao je da je obavljen i očevid na travnatoj površini nedaleko od kuće kako bi se provjerilo ima li indicija koje bi se mogle povezati s tragičnim događajem.

Pojedini internetski portali objavili su kako su djeca pronašla bombu na obližnjem igralištu i donijela je u kuću, što u Policijskoj upravi tijekom očevida nisu mogli potvrditi. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene