Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Tragedija na državnoj cesti: Poginula suvozačica nakon naleta auta iz suprotnog smjera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u Senju je poginula suvozačica osobnog automobila kada je na njih naletio automobil iz suprotnog smjera.

U teškoj prometnoj nesreći u Senju, u Starigradu je poginula jedna osoba. Do nesreće je došlo u ponedjeljak u 6:25, na dionici DC82, kada je 63-godišnja slovenska državljanka upravljala osobnim automobilom slovenske registracije iz smjera Senja u smjeru Zadra.

Nije se držala svoje trake, već je skrenula ulijevo i prednjom stranom svog automobila udarila u prednju stranu automobila riječke registracije kojim je iz suprotnog smjera upravljao 67-godišnji hrvatski državljanin.

Uslijed zadobivenih ozljeda 63-godišnja hrvatska državljanka, suvozačica u osobnom automobilu riječke registracije je preminula na mjestu događaja.

Vozačica osobnog automobila slovenskih registracija je lakše ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Tragedija u Kaštelima: U sudaru poginuo otac nogometaša Hajduka Marka Livaje

"U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjom vozačicom osobnog automobila slovenske nacionalne oznake zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće", priopćila je PU ličko-senjska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene