Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo pronašao HGSS

Muškarac skupljao puževe pa pao sa stijene visoke 30 metara i poginuo

Tijelo pronašao HGSS: Pao sa stijene visoke 30 metara i poginuo (Foto: HGSS)
Tijelo pronašao HGSS: Pao sa stijene visoke 30 metara i poginuo (Foto: HGSS) Foto: HGSS
Dok je skupljao puževe na strmom i skliskom terenu jedan se 56-godišnjak poskliznuo i pao sa stijene visoke 30 metara.

Nakon što je otišao u skupljanje puževa, ali nije se vratio kući, obitelj je alarmirala nadležne službe. Dojavu o nestanku 56-godišnjaka u blizini Zagvozda dobio je i HGSS koje ga je pronašao mrtvog.

Pročitajte i ovo Stravičan napad u Kaštelima nove snimke napadača Susjeda opisala kako je izgledao napad u Kaštelima, mještani u šoku: "Čula sam pucanj, mislila sam da su petarde", "Terorizirao je ljude" Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

''Oko 10:40 sati iz županijskog centra 112 Split HGSS-u je stigla dojava na dežurni telefon stanice. Osoba koja se večer prije uputila u prikupljanje puževa na području Župe (Turija) nije se vratila u obiteljski dom. Odmah po dojavi, 8 pripadnika HGSS stanice Makarska uputilo se na teren, te je uz pomoć pripadnika DVD Zagvozd i PGP Imotski započeta pretraga strmog i skliskog terena oko posljednje točke viđenja. U standardnoj proceduri pokretanja potražne akcije zatražena je i lokacija mobilnog telefona unesrećene osobe, te je ovog puta uvelike pomogla spašavateljima na terenu i samom pronalasku unesrećene osobe. Osoba je nažalost smrtno stradala prilikom pada sa tridesetmetarske stijene. Ovim putem obitelji izražavamo iskrenu sućut.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene