Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Frontalni sudar

FOTO Stravičan sudar kod Vojnića: Poginuo vozač automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač automobila, dogodila se jutros kod Vojnića.

U teškom sudaru automobila i kamiona poginuo je vozač automobila jutros oko 9 sati na državnoj cesti D6 u mjestu Okić kod Vojnića, javlja PU karlovačka.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Automobil smrtno stradalog vozača je sisačkih registracijskih oznaka. Kamion s prikolicom ima slovenske registarske oznake.

Kamion je išao prema Vojniću i našao se u lijevom zavoju kad mu je u suprotnom pravcu pristizao osobni automobil. Sudar je bio direktan te je automobil udario u prednji dio kamiona iako je kamiondžija pokušao izbjeći automobil. Prizor na mjestu nesreće je stravičan, automobil je potpuno smrskan, dok je kamion polegnut u usjeku pored ceste, prenosi KA portal.

Kamion je prevozio sulfat za izbjeljivanje papira tako da su na mjesto nesreće pristigli i vatrogasci koji moraju osigurati da se kemikalija ne izlije u okoliš.

Policija je nakon obavljenog očevida u priopćenju kao uzrok nesreće navela preveliku brzinu. "Osobnim vozilom sisačkih registracijskih oznaka upravljao je 50-godišnjak iz Gline i kretao se iz smjera Vojnića prema Tušiloviću. Dolaskom u mjesto Okić, zbog neprilagođene brzine, u oštrom desnom zavoju prelazi na lijevi prometni trak, gdje prednjim dijelom vozila udara u prednju stranu teretnog vozila slovenskih registracijskih oznaka koje je vuklo prikolicu, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Vozač osobnog vozila smrtno je stradao na mjestu prometne nesreće, a o navedenom događaju Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđeno izvješće", stoji u priopćenju. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene