Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Mladić teško ozlijeđen u sudaru s autobusom ZET-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 8 sati na Remetinečkoj cesti, u blizini redakcije Nove TV, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 19-godišnjak koji je naletio na autobus i automobil.

Prema izjavama očevidaca vozač fiata koji je izazvao nesreću vozio je više od 100 km/h. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna S 2,19 promila usmrtio jednog pješaka Slika nije dostupna Automobilom slovačkih oznaka udario u dječaka i pobjegao s mjesta nesreće

'Vozio je jako brzo. Ja sam dolazila iz suprotnog smjera, on je udario u autobus, a zatim i u automobil u kojem se nalazila jedna gospođa, nakon toga se zaustavio', rekla je svjedokinja nesreće.

U gradskom autobusu nitko nije ozlijeđen, a vozač kaže da je od udarca pao sa sjedala i zakočio ležeći na podu.

Vozač sudar nije mogao izbjeći, sreća u nesreći je što autobus nije prebrzo vozio inače bi posljedice za vozača fiata bile još pogubnije. Iz smrskanog automobila izvukli su ga očevici. Uzrok neseće još nije poznat.

Mladi vozač koji je skrivio nesreću ima teške ozljede glave i prijelome po cijelome tijelu. Liječnici KBC-a Rebro kažu kako je izvan životne opasnosti.

Neslužbeno doznajemo da se radi o problematičnoj osobi koja je policiji poznata od prije zbog učestalih prekršaja te bježanja pred policijom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene