Obavijesti Video Pretražite Navigacija

S 2,19 promila usmrtio jednog pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani vozač, s izmjerenih 2,19 promila alkohola u krvi, sinoć je u mjestu Šenkovec automobilom naletio na dvojicu pješaka koji su hodali uz cestu, pri čemu je jednoga usmrtio, a drugoga teško ozlijedio, priopćila je danas međimurska policija.

Sinoć oko 22 sata 25-godišnjak iz Mačkovca automobilom se zanio u lijevom zavoju te prešao na suprotnu stranu ceste, pri čemu je udario u 39-godišnjaka i 49-godišnjaka iz Šenkovca koji su hodali uz cestu te je nastavio voziti, a naknadno je (sat i dvadeset minuta nakon nesreće) sam došao u prostorije PU međimurske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drugi maloljetnik teško ozlijeđen Policija maloljetnika pustila samog pa ga usmrtio pijani vozač Slika nije dostupna Nesreća na autocesti Poginuo u slijetanju s ceste, suputnica teško ozlijeđena

Od zadobivenih ozljeda 39-godišnji pješak je preminuo na mjestu događaja, a njegovo je tijelo prevezeno na patološki odjel čakovečke bolnice, gdje će se danas obaviti sudska obdukcija.

Vozilom hitne pomoći 49-godišnjak je prevezen u čakovečku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju, a alkotestiranjem mu je izmjereno 1,87 promila alkohola u krvi.

Čakovečko Županijsko državno odvjetništvo će protiv vozača podnijeti kaznenu prijavu, a zbog bojazni da će nastaviti voziti policija ga je uhitila te će po završenoj prekršajnoj obradi biti priveden prekršajnom sucu, stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene