Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba ozlijeđena

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U sudaru tri kamiona poginula jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći je jedna osoba ozlijeđena.

Jedan je vozač poginuo, a jedan je teško ozlijeđen u sudaru tri kamiona koji se u utorak navečer dogodio na vijaduktu Drežnik na autocesti A1 kod Karlovca, a promet autocestom od čvora Karlovac do čvora Novigrad u potpunom je prekidu gotovo osam sati.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste Prometna nesreća u Italiji 11 prometnih nesreća VIDEO Pakao na talijanskoj autocesti: U nesreći poginuli muž i žena, 50 ljudi ozlijeđeno, gorjela tri automobila

Promet tom dionicom u prekidu je od 23,40 sati, budući da je očevid trajao dugo, a vatrogasci i cestari nakon uklanjanja tri kamiona moraju ukloniti još mnoštvo zaostalih predmeta te čiste kolnik od ulja da bi se oko 9 sati mogao pustiti na siguran način, doznaje se u karlovačkom Centru 192.

Unatoč očevidu, uzrok nesreće znat će se tek nakon dodatnih dokaznih radnji, rekla je županijska državna odvjetnica Gordana Križanić.

Teška nesreća u kanjonu Velike Paklenice: Palo dvoje penjača, žena preminula

Za sada se zna tek da su se sudarila tri kamiona, jedan daruvarskih i dva slavonskobrodskih registracija, a o silini sudara govori podatak da dva kamiona više nisu u voznom stanju, te da su vatrogasci do tijela poginulog vozača došli tek noćas oko četiri sata.

U karlovačkoj bolnici se od primarijusa Nedjeljka Strikića doznaje da ozlijeđeni vozač kamiona ima teške ozljede, ali da je izvan životne opasnosti, s dobrim prognozama za oporavak.

Promet se s autoceste usmjerava kroz Karlovac državnom cestom D3, odnosno kod čvora Novigrad prema Karlovcu. Vozačima je ta prometnica poznata pod nazivom "stara riječka cesta". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene