Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lanac krijumčara

Terence iz Švicarske pokušao prošvercati u BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je onemogućila pokušaj krijumčarenja dvaju osobnih automobila visoke klase ukradenih u Švicarskoj u Bosnu i Hercegovinu i uhitila 52-godišnjaka iz BiH za kojim je raspisana međunarodna tjeralica, izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava (PU).

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u suradnji sa švicarskom policijom i nekoliko naših policijskih uprava, kaže načelnik slavonskobrodske Policijske postaje Zoran Stašina. Sumnja se kako je riječ o lancu krijumčarenja ukradenih automobila u koji je uključeno više osoba. U blizini graničnog prijelaza s BiH u Slavonskome Brodu uhićen je 52- godišnji Đ.M., državljanin BiH, koji je, kad su mu prišli policajci u civilu i legitimirali se, pokušao pobjeći, ali su ga policajci sustigli i uhitili. Pritom su zaplijenjena i dva osobna automobila visoke klase marke 'jeep' i 'volvo' švicarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Provjerom je utvrđeno kako su za muškarcem raspisane dvije tjeralice, od kojih je jedna međunarodna zbog izbjegavanja zatvorske kazne od tri i pol godine koju mu je Županijski sud u Požegi izrekao zbog krađe. Utvrđeno je i kako su vozila ukradena u Švicarskoj, a prometne dozvole krivotvorene. Pedesetdvogodišnjak je prevezen u požeški zatvor. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene