Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na vozača

Taksist ne može prepoznati napadača: Imam nezgodno sjećanje kad mi netko stavi pištolj na čelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Taxi Cammeu danas je održana konferencija za novinare, povodom jutrošnjeg napada na njihova taksista.

Taksist je, vidno potresen, ispričao kako je bio na prepoznavanju napadača, međutim, nije ga mogao prepoznati. Šok je bio, kaže, prevelik. 'Nisam ga uspio prepoznati. Mogao sam, ali u jednom se trenutku pojavilo crnilo i više nisam mogao', kazao je taksist. Prisjetio se i napada. 'Imam nezgodno sjećanje kad mi netko nešto stavi na čelo, tako da se pogubim', kazao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Dvojica tinejdžera i mladić napali taksistu pa ga opljačkali: Prijeti im višegodišnja kazna zatvora Razgovor Roberta Anđušića i premijera Plenkovića prozvao ih pred svima VIDEO Taksist se u Dubrovniku obrušio na premijera Plenkovića i ministra Butkovića: "Mi smo prosjaci Europske unije"

>> Prislonio taksistu pištolj na glavu, opljačkao ga i zatvorio u prtljažnik

Iz tvrtke kažu da ovo nije prvi put da je njihov taksist napadnut. Napadi su se događali i ranije, međutim, još nikad na ovakav način. Kazali su da još uvijek nijedan napadač nije pronađen.

Podsjetimo, jutros oko 4:40 sati nepoznati je napadač bez povoda presreo vozača Taxi Cammea, naslonio mu pištolj na čelo i uzeo sav novac koji je vozač imao sa sobom. Radi se o nekoliko stotina kuna, izvještava PU zagrebačka. Potom je napadač vozača zatvorio u prtljažnik auta i vozio ga po gradu, da bi napustio automobil u naselju Savica i ostavio vozača zatočenog u prtljažniku.

Vozač je sa službenog mobitela zatražio pomoć i u stanju teškog šoka prebačen je u bolnicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene