Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Švicarac autom naletio na dvoje pješaka kod Karlovca: Liječnici se bore za život ozlijeđene žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške ozljede opasne po život zadobila je 54-godišnja žena na koju je, uz još jednog pješaka koji je lakše ozlijeđen, u ponedjeljak kod Karlovca automobilom naletio 69-godišnji Švicarac koji će biti kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće.

Pomoćnik ravnatelja karlovačke bolnice Igor Salopek u utorak je Hini izjavio da je 54-godišnja pješakinja sinoć bila podvrgnuta operativnom zahvatu te je još u jedinici intenzivnog liječenja.

Naveo je kako je pacijentica sada stabilno, ali je i dalje pod mjerama intenzivnog liječenja te je zasad teško davati bilo kakve prognoze oko njenog oporavka.

Karlovačka policija izvijestila je da se nesreća dogodila u mjestu Skakavac kod Karlovca oko 17:25 sati kada je švicarski državljanin automobilom pulskih registracija, ne krećući se sredinom prometne trake, prilikom izlaska iz zavoja skrenuo van kolnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEPRILAGOĐENA BRZINA? Policija traži očevice stravične prometne nesreće na Cresu: Vozač Porschea teško ozlijeđen u sudaru s autocisternom

Pritom je naletio na spomenutu pješakinju i 50-godišnjeg pješaka koji su se kretali uz desni rub ceste.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Ličkog Osika MJESTO VUKŠIĆ UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Teška prometna nesreća kod Ličkog Osika: Preminula jedna osoba

Iz policije najavljuju da će protiv vozača nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene