Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spavao s 10 djevojaka?

Svećenik iz Dalmatinske zagore prijavljen zbog seksa s maloljetnicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenik je navodno imao spolni odnos s 10-ak djevojaka u dobi od 16 i 17 godina.

Svećenik iz jedne župe u Dalmatinskoj zagori navodno je maloljetnim djevojkama slao tisuće lascivnih SMS i MMS poruka te im je slao i fotografije e-mailom. Zbog toga je maknut iz župe i, priča se, neće više moći biti svećenik. U PU Splitsko-dalmatinskoj potvrdili su nam kako je provedeno kriminalističko istraživanje u svezi s tim slučajem i upućeno posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo Damir Šišaković Upao joj u stan Sisačkom Hulku nova kazna zatvora zbog bludničenja: "Sjeo je na krevet i počeo me dirati"

Istraga je provedena temeljem zahtjeva pravobraniteljice za djecu, zbog sumnje na spolni odnošaj s djetetom. Navodno je svećenik imao spolni odnos s 10-ak djevojaka u dobi od 16 i 17 godina. Mještani pak kažu da je svećenik novčano i na druge načine pomagao nekoliko obitelji, a nakon što im je prestao pomagat, prijavili su ga.

Drugi pak kažu da je poslao čak do 50.000 lascivnih poruka i fotografija djevojčicama. Nitko od nadležnih u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji se ne javlja na telefon, a svećenik je, neslužbeno doznajemo, promijenio broj mobitela. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene